Private Lease Ap van Beek

Private Lease

__________

Wilt u bij Garage Ap van Beek een auto aanschaffen, maar heeft u daar zelf niet genoeg financiële middelen voor? Dan is het goed om te weten dat u als particulier bij ons ook terecht kunt voor private lease. U hoeft dan niet in een keer het hele bedrag van de auto te betalen, maar betaalt elke maand een vast bedrag. Wel zo makkelijk.

Wat houdt private lease precies in?

Private een auto leasen is in feite een vorm van huren. De leaseauto wordt dan eigendom van de leasemaatschappij en aan het eind van de looptijd levert u de auto weer in. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft verder geen omkijken naar zaken als de autoverzekering, de wegenbelasting of het onderhoud. Alleen tanken doet u zelf. U spreekt vooraf een aantal kilometers af dat u jaarlijks denkt te rijden. En u heeft verder ook helemaal niets te maken met een fiscale bijtelling (iets dat wel het geval is als u uw auto via uw werkgever leaset).

Private lease via Garage Ap van Beek

U kunt bij ons kiezen voor private lease. Wij werken daarvoor samen met een gespecialiseerde partij op het gebied van autolease. U krijgt van ons een duidelijk beeld van wat er allemaal bij de lease zit inbegrepen en wat de maandelijkse kosten gaan zijn. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn.

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden van private lease bij Garage Ap van Beek of heeft u behoefte aan aanvullende informatie over private lease? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

 

Image