Pechhulp Ap van Beek

Pechhulp

_________

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Garage Ap van Beek ook een eigen pechservice aanbieden. Als u panne heeft, belt u het speciale telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Kosten van onze pechservice

Bent u benieuwd naar de kosten van onze pechservice? De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Als u onze pechservice wilt gebruiken, neem dan contact op met ons. Wij gaan dan samen met u in gesprek en laten u weten hoeveel onze pechhulp voor u gaat kosten.

Samenwerking met BOVAG Pechhulp

Voor onze pechservice werken we samen met de BOVAG Pechhulp. BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw BOVAG Autobedrijf of een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Wilt u ook gebruikmaken van onze pechservice? Of wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie of neem contact met ons op om samen met ons pechhulp voor u af te sluiten.